09:00 02.03.2019

Порошенко обіцяє підвищити грошове забезпечення українських військових, які знаходяться на передовій

1 хв читати
Порошенко обіцяє підвищити грошове забезпечення українських військових, які знаходяться на передовій

Президент України Петро Порошенко під час перебування на опорному пункті українських десантників в районі проведення операції Об'єднаних сил повідомив про рішення підвищити грошове забезпечення військовослужбовцям, які перебувають на передовій, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення тих бійців, які знаходяться на передовій. Починаючи з першого квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення - доплату на першій лінії підняти на 2 тис. Грн. Мінімальна доплата має становити 12 тис. грн. для кожного військовослужбовця", - повідомив глава держави.

П.Порошенко зазначив, що доплата на другій лінії повинна бути підвищена на тисячу гривень і її рівень має досягти 5500 грн.

"Ми маємо підтвердити, що це мій перший пріоритет як Президента і Верховного Головнокомандувача Збройних сил України", - додав глава Української держави.

П.Порошенко також наголосив на важливості забезпечення українських військових моряків, які захищають азовське узбережжя. "Під час виходу в море на бойові операції. Їм потрібно забезпечити таку ж доплату, як бійцям на першій лінії", - сказав він.

Також президент підкреслив, що держава робить все для модернізації української армії, починаючи від захищеного зв'язку, до забезпечення сучасними дронами, іншими засобами і озброєнням.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА