14:06 02.03.2019

СБУ в Рівненській області припинила діяльність торговців вибухівкою, серед яких військовослужбовець

1 хв читати
СБУ в Рівненській області припинила діяльність торговців вибухівкою, серед яких військовослужбовець

Співробітники Служби безпеки України викрили у Рівненській області групу осіб, зокрема військовослужбовця однієї з військових частин, які здійснювали незаконний збут вибухових речовин.

Як повідомляє в суботу прес-центр СБУ, слідчі та оперативники спецслужби задокументували двох цивільних осіб і військовослужбовця інженерно-саперної групи однієї з військових частин, які організували збут вибухових речовин, які використовуються для утилізації боєприпасів. Правоохоронці затримали військовослужбовця на Рівненському військовому полігоні в момент збуту понад 6 кг тротилу і п'яти електродетонаторів.

Співробітники СБУ встановили, що загалом реалізовано майже 40 кг тротилу та понад 200 електродетонаторів.

Під час слідчих дій у приміщенні військового правоохоронці вилучили дві гранати РГД-5 із запалами та понад 100 електродетонаторів до тротиловим шашок.

Військовослужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Щодо його спільників тривають процесуальні дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА