08:54 03.03.2019

Трамп висловив надію на переобрання в 2020 році

2 хв читати
Трамп висловив надію на переобрання в 2020 році

Президент США Дональд Трамп, виступаючи в суботу з промовою на Конференції консервативних політичних дій, заявив, що розраховує здобути переконливу перемогу на президентських виборах в США в 2020 році.

"Я думаю, що ми зробимо це ще раз у 2020 році (переможемо на виборах - ІФ), і цифри будуть ще більше", - заявив він на конференції.

Під час виступу він торкнувся теми так званого "російського розслідування". Американський президент знову заявив, що ніякої змови з Росією у його передвиборчого штабу не було.

"Немає змови, немає помилок", - заявив він, підкресливши, що тоді як розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера в ФБР добігає кінця, демократи в палаті представників США починають нові розгляди.

"Ця фальшивка (розслідування щодо можливої змови - ІФ), мені здається, що вона вмирає, і у них (у демократів - ІФ) немає нічого, ніякої змови. Тому зараз вони пропонують: "Давайте розслідувати всі угоди, які він укладав, ми будемо займатися його фінансами, ми будемо перевіряти його угоди, ми будемо перевіряти! Ці люди хворі", - заявив Трамп.

Він поскаржився, що навіть не може пожартувати, виступаючи перед великою аудиторією, оскільки деякі американські ЗМІ невірно витлумачать його слова.

Президент також розкритикував колишнього генпрокурора США Джеффа Сешнса, який взяв самовідвід від "російського" розслідування.

"Як можна взятися за роботу, а потім взяти самовідвід? Якби він взяв самовідвід до того, як приступити до роботи, я б сказав йому: "Дякую, Джеффе, але я не візьму тебе. Це ж (самовідвід - ІФ) абсолютно нечесно, м'яко кажучи, щодо президента!"- заявив Трамп.

Крім того, він торкнувся теми будівництва стіни на кордоні з Мексикою, знову заявивши, що цей захід є необхідним для запобігання в'їзду в країну потенційних злочинців з країн Центральної Америки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА