11:01 05.03.2019

Син Гладковського, який фігурує в журналістському розслідуванні, пообіцяв незабаром розповісти, хто злив інформацію про розкрадання в "Укроборонпромі"

2 хв читати
Син Гладковського, який фігурує в журналістському розслідуванні, пообіцяв незабаром розповісти, хто злив інформацію про розкрадання в "Укроборонпромі"

Син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Олега Гладковського Ігор назвав фейком розслідування журналістів команди Bihus.Info про розкрадання в ДК "Укроборонпром" і пообіцяв, що суспільство скоро дізнається, хто злив журналістам цю інформацію.

"Полотно за мною називається "зеленка", дає змогу стати автором власної програми буквально за мить. Ця програма зі створення оперативної графіки дозволяє зробити будь-яку неіснуючу розмову реальною", - говорить І.Гладковський у відеоролику, розміщеному на новоствореній сторінці в соцмережі Facebook "Ваші гроші з Ігорем Гладковським".

За його словами, "до реальності домішують фейк, і їх уже не відрізнити від правди, а потім роками відклеюєш навішані ярлики".

"Що це за розслідування – нищить мого батька та мене особисто? Три пункти, щоб пояснити все .... Мета номер один - дискредитувати нинішнього президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії. І це - головна причина появи розслідування програми "Наші гроші". І для цього обирають людину, пов'язану міцними робочими відносинами з главою держави, накривають шквальним вогнем фейків, нав'язується думка "команда погана, а, отже, і президент поганий", - стверджує І.Гладковський.

Син першого заступника секретаря РНБО заявляє, що такою мішенню для фейків було обрано його батька Олега Гладковського, а "щоб уже точно не промахнутися по цілям, всюди в розслідуваннях фігурує і моя скромна персона". "Прокинувся зіркою", - зазначив І.Гладковський.

Водночас він закликав згадати, що ми живемо в правовій країні. "І можемо законно, через суд, за кожен бездоказовий факт, як вони там говорять, "виписати люлєй"... А ще дуже скоро ви дізнаєтеся, хто насправді зліпив цей фейк і злив його журналістам", - заявив І.Гладковський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА