13:54 05.03.2019

У Дніпровському районі Києва у власному автомобілі застрелено чоловіка, поліція розшукує втеклого вбивцю

2 хв читати
У Дніпровському районі Києва у власному автомобілі застрелено чоловіка, поліція розшукує втеклого вбивцю

На вулиці Флоренції, що в Дніпровському районі Києва, невідомий у вівторок застрелив чоловіка, що перебував у припаркованому біля висотного житлового будинку автомобілі, після чого втік із місця злочину, повідомляє відділ комунікації столичної поліції та додає, що поліцейські працюють над встановленням і затриманням підозрюваного в здійсненні вбивства.

"До київських правоохоронців близько 11:15 надійшло повідомлення, що в автомобілі, припаркованому у дворі будинку, пролунав постріл, після чого з машини вибіг невідомий та втік у двори... На місці події в салоні іномарки правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередньою інформацією, потерпілий - місцевий житель, 1960 року народження", - йдеться в оприлюдненому на сайті столичного главку поліції повідомленні.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, кінологи. Правоохоронці працюють над встановленням і затриманням підозрюваного в здійсненні вбивства, опитують свідків та очевидців для встановлення всіх обставин і причин цього кримінального злочину.

"Подію належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про здійснення правопорушення Дніпровського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - додали в поліції.

Водночас інтернет-видання "Київ оперативний" уточнює, що вбивство сталося за адресою вул. Флоренції, 9. "Невідомий чоловік у формі, схожій на працівника поліції, здійснив постріл із вогнепальної зброї. Від отриманих поранень чоловік загинув у своєму Mercedes", - йдеться в інформації, оприлюдненій близько полудня на сторінці "Київ оперативний" у соцмережі Facebook.

Повідомлення супроводжується фотографіями, на яких зафіксовано вже обгороджене місце злочину, експертів і слідчих, карету"швидкої допомоги", а також розташований неподалік під'їзду висотки автомобіль, в якому на водійському місці лежить тіло вбитого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА