19:43 05.03.2019

Hyundai Corporation розглядає можливість участі в проекті з розвитку метро в Харкові

2 хв читати
Hyundai Corporation розглядає можливість участі в проекті з розвитку метро в Харкові

Перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов і глава представництва Hyundaі Corporation в Україні Джонг Іль Рйонг обговорили можливість участі компанії в низці інфраструктурних проектів, які реалізуються в місті, зокрема, в тендері з будівництва метро, а також закупівлю рухомого складу для метрополітену.

"Наша компанія має великий досвід роботи з такими проектами в різних країнах світу, зокрема в тих, де використовувалися такі ж характеристики метро, як у Харкові. Ми виконуємо роботу під ключ - ставимо повністю нашу систему і рухомий склад. Ми працюємо з урядом Кореї, тому хотіли б продовжувати нашу співпрацю на урядовому рівні в сфері фінансування інших міських проектів", - цитує прес-служба Джонг Іль Рйонга.

І.Терехов зазначив, що Харків надає абсолютно рівні умови для всіх учасників тендера і зацікавлений у співпраці в разі, якщо Hyundaі Corporation виграє тендер.

Він також повідомив, що, згідно з технічними умовами тендеру на закупівлю рухомого складу, це мають бути енергозберігаючі поїзди нового покоління, оснащені асинхронними двигунами.

Крім того, перший заступник міського голови Харкова і глава представництва Hyundaі Corporation в Україні обговорили можливу співпрацю у сфері розвитку наземного міського електротранспорту.

"Ми обговорили можливості залучення грантових грошей корейського уряду на проведення технічного обслуговування рухомого складу з подальшою розробкою проекту з оновлення трамвайного парку. Але підкреслю, що це має бути комплексне рішення - потрібно не просто закупити нові склади, але необхідно й оновити трамвайні колії. Наприклад, спочатку потрібно відремонтувати певні маршрути, і після цього пустити на них нові трамваї", - сказав І.Терехов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА