16:17 06.03.2019

Прокуратура після звернення мера Дніпра Філатова відкрила справу щодо розтрати бюджетних коштів

2 хв читати
Прокуратура після звернення мера Дніпра Філатова відкрила справу щодо розтрати бюджетних коштів

 Прокуратура Дніпропетровської області розпочала кримінальні провадження стосовно чиновників Дніпровської міськради та підрядників після звернення мера Бориса Філатова.

"До прокуратури Дніпропетровської області надійшло звернення Дніпровського міського голови щодо розтрати бюджетних коштів, зловживання службовим становищем та службової недбалості, скоєних посадовцями комунального підприємства міської ради", - повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Як зазначено в матеріалах управління аудиту та контролю міської ради, чиновники, здійснюючи благоустрій пляжу в м. Дніпрі, завищили вартість придбаних матеріалів та виконаних робіт, спричинивши державі значні збитки.

"Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 367 КК України (розтрата бюджетних коштів, зловживання службовим становищем і службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за аналогічними зверненнями Б.Філатова розпочато кримінальне провадження стосовно посадових осіб департаменту міської ради і чотирьох товариств з обмеженою відповідальністю, які під час проведення ремонту та архітектурного освітлення головних фасадів житлових будівель, а також реконструкції мереж освітлення одного з мостів у м. Дніпрі завищили вартість придбаних матеріалів та виконаних робіт.

За цим фактом правоохоронці внесли зведення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА