07:35 07.03.2019

Лейтенант поліції і власник нічного клубу в Харкові підозрюються в організації мережі збуту наркотиків

2 хв читати
Лейтенант поліції і власник нічного клубу в Харкові підозрюються в організації мережі збуту наркотиків

Слідчі прокуратури Харківської області спільно з департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України викрили групу, що організувала мережу збуту амфетаміну, метамфетаміну, екстазі і марихуани на території міста.

"Організаторами угруповання виявилися 27-річний лейтенант поліції і 33-річний власник одного з нічних розважальних клубів Харкова. За попередніми даними слідства, вони закуповували і поширювали наркотики і психотропи серед наркозалежних, а також клієнтів клубу", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Крім того, правоохоронці виявили канал постачання психотропних речовин до Харкова поштою. Зокрема, в одному з поштових відділень міста вилучено близько 100 г амфетаміну, який планувалося продати більш ніж за 100 тис. грн.

Під час санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів виробництва було вилучено розфасовані наркотичні та психотропні речовини, зброю, патрони і гроші в різній валюті.

Зараз поліцейський і власник клубу затримані. Їм оголошено підозру за ч.2 ст.307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинених повторно за попередньою змовою групою осіб, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин в місцях масового перебування громадян) КК України і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави (поліцейському - в розмірі 1,5 млн грн, директору клубу - понад 190 тис. грн).

Після проведення експертиз, буде вирішено питання про можливість внесення даних в ЄРДР за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) КК України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА