07:42 07.03.2019

Бойовики випустили понад 120 снарядів і мін по позиціях ЗС України, без втрат

2 хв читати
Бойовики випустили понад 120 снарядів і мін по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, випустивши 121 снаряд і міну, постраждалих серед українських військовослужбовців немає, - повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"6 березня російські окупаційні війська дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями, окупанти застосовували 11 разів, витративши 121 снаряд і міну. Вперше з початку року російсько-окупаційні війська знову застосували артилерію калібру 152-мм ... втрат серед наших захисників немає", - йдеться у зведенні за минулу добу оприлюдненому на сторінці штабу ООС в Фейсбук у четвер уранці.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції ЗСУ були обстріляні чотири рази: з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів калібру 120-мм - навколо Лебединського; з артилерійських систем калібру 122-мм - поблизу Гнутового; з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів калібру 120-мм - біля Водяного; зі стрілецької зброї - у Богданівки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 120-мм - неподалік Новолуганського; з мінометів калібру 120-мм і великокаліберних кулеметів - біля Катеринівки; двічі, з артилерійських систем калібру 152 і 122-мм, в подальшому - з артилерії 122-го калібру, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Новотошківського; з мінометів калібру 120-мм – у Кримського.

"Також російсько-окупаційні війська обстріляли зі ствольної артилерії калібру 122-мм населений пункт Новолуганське. Витративши 10 снарядів, військові злочинці РФ пошкодили господарські будівлі та лінію електропередач. Постраждалих серед цивільного населення немає", - підкреслили в прес-центрі штабу ООС.

Відзначається, що особовий склад обстріляних підрозділів відповів на ворожий вогонь застосуванням всіх чергових вогневих засобів.

За даними української розвідки, 6 березня два бойовика ліквідовано і троє поранено. Також знищена одна одиниця військової техніки супротивника.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції наших військ у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - з мінометів калібру 82-мм поблизу населеного пункту Кримське. Втрат серед наших захисників немає", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

Єрмак: Підтримка США зміцнить українське військо та допоможе Україні відстояти свої території

Росіяни за добу втратили 800 людей - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА