07:15 08.03.2019

У Києві посилять контроль за якістю харчування в школах

1 хв читати
У Києві посилять контроль за якістю харчування в школах

У Києві посилять контроль за якістю харчування в столичних школах та дотриманням санітарних норм, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Це революційне для системи харчування рішення. Завдяки цьому ми нарешті вирішимо питання і постачання якісних продуктів і організацію харчування в закладах освіти в цілому. Наша цільова аудиторія - діти, і ми повинні зробити все можливе, щоб нашим дітям було смачно, а також безпечно харчуватися в школах, при цьому ефективно використовуючи бюджетні кошти", - йдеться в повідомленні.

Відповідний проект рішення "Про затвердження Порядку про організацію харчування учнів (вихованців) у закладах загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади Києва" підтримала постійна комісія Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту.

Проект рішення передбачає до 1 січня 2020 року розроблення та впровадження нових вимог щодо якості харчування в школах департаментом освіти і науки спільно з Головним управлінням Держспоживслужби в Києві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА