20:03 09.03.2019

Мадуро і Гуайдо закликали своїх прихильників вийти на вулиці Венесуели

1 хв читати
Мадуро і Гуайдо закликали своїх прихильників вийти на вулиці Венесуели

Проведення двох масових акцій - прихильників влади і опозиції - очікується в суботу в Венесуелі на тлі проблем з функціонуванням енергосистеми країни.

Президент країни Ніколас Мадуро закликав співвітчизників вийти на вулиці на знак протесту проти імперіалізму. "Я запевняю, що будь-яка спроба імперіалістичної агресії буде зустрінута потужною відповіддю патріотів, які люблять і мужньо захищають нашу батьківщину, - написав він у Twitter. - Американська імперія знову недооцінює свідомість і рішучість венесуельського народу".

Лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо в свою чергу написав у Twitter: "Я закликаю венесуельський народ масово виступити на вулицях проти узурпаторського, корумпованого і нездатного режиму, який занурив нашу країну в темряву. Ми повернемося на вулиці і не покинемо їх доти, поки не доб'ємося мети".

Тим часом, за повідомленнями ЗМІ, передбачуваним маршрутом проходження ходу опозиціонерів у столиці країни Каракасі розміщені підрозділи спецназу. Повідомляється, що в ніч на суботу було затримано трьох будівельників, які монтували сцену на місці проведення опозиційного мітингу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА