10:30 11.03.2019

У Чорткові вітер зірвав 500 кв. м покрівлі з будівлі готелю - ДСНС

1 хв читати

У м. Чорткові вітер зірвав близько 500 кв. м покрівлі з будівлі готелю, повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області.

"Сьогодні о 8:40 у місті Чорткові на вулиці Шевченка зірвало покрівлю з будівлі готелю. Орієнтовна площа покрівлі 500 кв. м. Унаслідок події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні ДСНС на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

На місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи та комісія Чортківської міської ради.

За інформацією управління ДСНС у Тернопільській області, в західних областях України нині спостерігаються потенційно небезпечні погодні умови у вигляді сильного вітру.

"Така ситуація небезпечна тим, що чи не кожне дерево, елемент конструкцій будівлі або білборда може стати потенційним убивцею або важко травмувати тих, хто перебуває поруч", - йдеться в повідомленні.

В обласному ДСНС закликають громадян у період штормового попередження дотримуватися обережності, з особливою увагою поставитися до безпеки дітей, а також стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов на сайті Укргідрометцентру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА