16:48 11.03.2019

У Житомирській області уламком покрівлі вбило жінку, в Миколаєві дерево впало на маршрутку

2 хв читати

 У м. Коростишеві Житомирської області фрагментом зірваної вітром покрівлі вбило жінку, її дочка дістала важких травм.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, інформація про подію надійшла на номер 101 о 12:04 понеділка.

"Через сильні пориви вітру c технічного приміщення будівлі магазину "Фуршет" зірвало покрівлю - металевий лист розміром 11х14 метрів, який упав на двох жінок. Унаслідок негоди на місці події загинула мати й важко травмована її дочка 1995 року народження", - зазначено в повідомленні.

Рятувальники провели роботи з вилучення з-під уламків покрівлі обох жінок.

Наразі постраждала дочка у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Співробітники ДСНС виконують роботи зі зміцнення покрівлі.

За інформацією ДСНС, до кінця доби в Житомирській області очікуються пориви вітру 25-27 м/с.

Крім того, як повідомляє головне управління ДСНС у Миколаївській області на сторінці в соцмережі Facebook, о 13:49 рятувальникам надійшла інформація про те, що в м. Миколаєві на перетині вул. Чигрина та вул. Садової дерево впало на маршрутне таксі під час руху.

"Під час події в транспортному засобі перебували майже 15 осіб. З травмами різного ступеня двох неповнолітніх дітей і дорослого чоловіка госпіталізували до лікувальних закладів. Парамедик Головного управління ДСНС надала першу допомогу одній із пасажирок", - зазначено в повідомленні.

Рятувальники за допомогою спецобладнання розпиляли та прибрали дерево з проїжджої частини.

У ДСНС закликають громадян з метою безпеки триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев і будівель, а також уникати перебування біля споруджуваних або ремонтованих будівель, обходити хиткі споруди.

Раніше цього дня в м. Хмільнику Вінницької області на місцеву жительку впало дерево, завдавши їй травм, не сумісних із життям.

Також протягом доби у Вінниці внаслідок падіння частини дерева загинула 11-річна дитина, а в Одесі сталося руйнування частини стіни новобудови, внаслідок чого дістала травм літня людина.

У м. Ужгороді (Закарпатська обл.) в одній із веж старовинного Невицького замку сильними поривами вітру зірвало дах. У м. Чортків Тернопільської області вітром зірвало близько 500 кв. м покрівлі з будівлі готелю.

З неділі в регіонах України фіксуються сильні пориви вітру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА