07:21 12.03.2019

У передмісті Харкова виявлено підпільні горілчані цехи

1 хв читати
У передмісті Харкова виявлено підпільні горілчані цехи

Прокуратура Харківської області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в області виявили підпільні цехи з виготовлення лікеро-горілчаних виробів.

"Під час санкціонованих судом обшуків на підпільному виробництві вилучили 990 літрів спирту, понад 2 тис. літрів лікеро-горілчаних виробів, а також обладнання для виготовлення фальсифікованих напоїв, ароматизатори тощо", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За попередніми даними досудового слідства, виготовлення сурогату налагодили двоє місцевих жителів. У підпільних цехах чоловіки виготовляли "горілку", змішуючи спирт з водою. Щоб отримати "віскі" або "коньяк" - додавали ароматизатори і палений цукор. Отримані таким чином напої розливали в тетрапак і пластикові ємності. Сурогат реалізовували через інтернет на всій території України, а також через роздрібну мережу на території Харкова та області.

Досудове розслідування проводиться за ч.2 ст.28 ч.2 ст.204 (незаконне виробництво, зберігання і збут підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Зараз у виробництві тривають першочергові слідчі дії. Правоохоронці встановлюють причетних до підпільного виробництва та канали незаконного надходження спирту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА