17:14 13.03.2019

Витік матеріалів слідства у справі про корупцію в "оборонці" стався у вересні 2018 року - Луценко

1 хв читати
Витік матеріалів слідства у справі про корупцію в "оборонці" стався у вересні 2018 року - Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що витік інформації слідства про корупцію в оборонно-промисловому комплексі України, яка лягла в основу оприлюдненого наприкінці лютого відповідного журналістського розслідування, стався у вересні 2018 року.

"Ми встановили точну дату, точний місяць витоку інформації - це вересень минулого року. Чому публікації відбулися в розпал виборчої кампанії, я запитувати не буду: залишу це політикам", - сказав Ю.Луценко під час засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування відомостей за фактами розкрадання у Збройних силах України та підриву обороноздатності держави в період з 2004-го по 2017 рік у Києві в середу.

За його словами, вся інформація, яку має слідство, була завантажена з телефонів і не зазнавала втручання і не змінювалася з 22 лютого 2017 року до моменту проведення експертизи.

Водночас генпрокурор зазначив, що частина інформації, яка є в журналістів, в офіційного слідства відсутня. Ю.Луценко навів приклад, що розмова між фігурантом розслідування Віталієм Жуковим і главою держконцерну "Укроборонпром" Павлом Букіним, яку показали в журналістському розслідуванні, в знятій із телефонів інформації немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА