08:40 14.03.2019

КПВВ на Донбасі за добу перетнули майже 40 тисяч осіб

2 хв читати
КПВВ на Донбасі за добу перетнули майже 40 тисяч осіб

За минулу добу контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі перетнули майже 40 тисяч осіб, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

Як зазначається, пасажирський транспортний потік на КПВВ у порівнянні з попереднім днем характеризувався певним зменшенням.

"В цілому вчора КПВВ перетнули 39,4 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Також у Держприкордонслужбі зазначили, що в четвер у КПВВ поблизу проведення операції Об'єднаних сил у чергах стоять 215 транспортних засобів.

"У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, сьогодні вранці на в'їзд і виїзд знаходилася наступна кількість транспортних засобів: "Майорське"- 20/30, "Мар'їнка"- 30/50, "Новотроїцьке" - 10/40; "Гнутове" - 15/20", - зазначили у відомстві.

Також у середу в КПВВ "Майорське", "Мар'їнка" і "Новотроїцьке" прикордонники Краматорського і Донецького загонів Об'єднаних сил при огляді трьох автомобілів, які рухалися через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України виявили побутову техніку, дорогоцінний наручний годинник і пристрій для перекачування меду на загальну суму майже 465 тис. грн.

А в КПВВ "Станиця Луганська" і "Мар'їнка" прикордонники Лисичанського і Краматорського загонів спільно зі співробітниками фіскальної служби при огляді особистих речей двох громадян України виявили товари народного споживання на загальну суму понад 24 тис. грн.

Прикордонники передали вилучені товари співробітникам Державної фіскальної служби.

Крім того, через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд на тимчасово окуповану територію України пішли 9 вантажних автомобіля від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори, товари медичного і сільськогосподарського призначення загальною вагою 180 тонн.

Також в КПВВ "Мар'їнка" прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагався "домовитися" безперешкодно перетнути лінію зіткнення за грошову винагороду. Прикордонники передали правопорушника співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА