13:01 14.03.2019

У Києві презентували проект "Голосуйте! Ми прикриємо!"

2 хв читати
У Києві презентували проект "Голосуйте! Ми прикриємо!"

Презентація соціально-інформаційного проекту "Голосуйте! Ми прикриємо!", у рамках якого учасники операції Об'єднаних сил закликають громадян України узяти участь виборах, відбулася в четвер у Києві.

"Ідея народилася у воїнів і ветеранів і була реалізована нашою спільною ініціативною групою, до якої були залучені представники міністерства оборони, воїни, що захищають нашу державу на сході України", - сказала міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз на презентації проекту в четвер у Києві.

За її словами, "вибори це також фронт і також війна", і головна мета цього аполітичного проекту - закликати громадян України прийти на виборчі дільниці і проголосувати за майбутнє держави, за демократичні цінності. Міністр наголосила, що відеоролики і фотографії проекту - не мають політичного забарвлення і не є виборчо орієнтованими.

І.Фріз розповіла, що, згідно з рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, відеоролики під умовною назвою "Голосуйте, ми прикриємо" мають ознаки соціальної реклами. "Ми звертатимемося до телеканалів і операторів зовнішньої реклами, щоб вони розмістили продукти в рамках проекту на своїх носіях і телеканалах", - сказала глава відомства.

За словами автора відеороликів і фотографій журналіста Сергія Лойка, роботи проекту найближчим часом з'являться на білбордах і сітілайтах, в інтернеті і на телебаченні.

"Відібрано близько 25 відео роликів - 15 і 7 секундних - для показу на телебаченні та в інтернеті, і близько 25 фотографій", - повідомив він.

С.Лойко також розповів, що відео- та фотозйомка відбувалися на передовій. "Я кілька днів знімав цей проект на різних позиціях у районі Донецького аеропорту, в розташуванні 57-ї мотопіхотної бригади", - сказав він.

За словами журналіста, на фотографіях і відеороликах зображені солдати від 18 до 20 років. "Вони говорять прості слова - "Голосуйте! Ми прикриємо!", але ще більше говорять їхні очі, які бачили війну - такі очі можна зняти лише в окопі, на бойовій позиції, "на нулі". Вони немов звертаються до нас: "Доки ми на фронті - не загубити країну вдома!", - сказав С.Лойко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА