18:18 14.03.2019

ТСК ВР із розслідування розкрадань в армії має намір обговорити з Полтораком і Муженком інвентаризацію Київського та Харківського бронетанкових заводів

1 хв читати
ТСК ВР із розслідування розкрадань в армії має намір обговорити з Полтораком і Муженком інвентаризацію Київського та Харківського бронетанкових заводів

Тимчасова слідча комісія (ТСК) Верховної Ради з розслідування фактів розкрадань у Збройних силах України хоче провести консультації в закритому режимі з міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генштабу ЗСУ Віктором Муженком стосовно інвентаризації на бронетанкових заводах, що фігурують у журналістському розслідуванні Bihus.info про корупцію в держконцерні "Укроборонпром".

"Я запропонував провести консультації з Міністерством оборони і Генеральним штабом у закритому режимі й отримати принаймні інформацію, яка стосується резонансних речей. У нас резонансні речі - це махінації між Київським бронетанковим і Харківським бронетанковим (заводами - ІФ)", - сказав голова ТСК Іван Вінник журналістам у четвер у кулуарах парламенту.

"Можливо насамперед буде пріоритет - інвентаризувати ці два підприємства. Щоб ми принаймні щодо резонансного "Оптимумспецдеталь" уже дали якісь відповіді", - додав голова ТСК.

На засіданні в четвер члени комісії підтримали пропозицію провести консультації з міністром оборони та начальником Генштабу. І.Вінник зазначив, що узгодить дату такої зустрічі.

Як повідомлялося, у фінальній серії розслідування, оприлюдненій увечері 11 березня, журналісти команди розслідувань Bihus.info (програма "Наші гроші") стверджували, що і податковій адміністрації, і військовій прокуратурі, і НАБУ було відомо про наявність незаконних схем в оборонному комплексі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА