18:50 14.03.2019

Бойовики від початку доби чотири рази обстріляли позиції ЗСУ, втративши БМП унаслідок вогню у відповідь - штаб ООС

1 хв читати
Бойовики від початку доби чотири рази обстріляли позиції ЗСУ, втративши БМП унаслідок вогню у відповідь - штаб ООС

Від початку доби четверга, 14 березня, і на 18:00 бойовики на Донбасі чотири рази обстріляли позиції українських підрозділів, не завдавши при цьому втрат українським військовим і втративши знищеною бойову машину піхоти (БМП) під час вогню у відповідь після нападу, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Втрат серед наших захисників немає. Наші підрозділи дали гідну відповідь противнику. Знищено бойову машину піхоти противника. Його втрати уточнюють. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських захисників", - йдеться у зведенні станом на 18:00 четверга, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу ООС у соцмережі Facebook.

В інформації зазначено, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли українські позиції з великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Богданівка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" члени незаконних збройних формувань обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї поблизу селища Травневого, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі н. п. Луганське, а з мінометів калібру 82 мм - поблизу села Катеринівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА