08:09 15.03.2019

У зв'язку з реконструкцією перекриють Шулявський шляхопровід

1 хв читати
У зв'язку з реконструкцією перекриють Шулявський шляхопровід

У Києві з 16 березня у зв'язку з реконструкцією перекриють Шулявський шляхопровід, рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"Рух транспорту в напрямку вулиць Олександра Довженка - Вадима Гетьмана відбуватиметься вулицями Антона Цедіка і Петра Нестерова, з виїздом на проспект Перемоги. Для цього на перетині вулиць Петра Нестерова і проспекту Перемоги встановлений тимчасовий світлофорний об'єкт. Далі – від проспекту Перемоги до перетину з вулицею Гарматною - на зазначеному перехресті також встановлений тимчасовий світлофорний об'єкт для забезпечення можливості лівого повороту на вулицю Гарматну. Далі - вулицею Гарматною і Виборзькою забезпечується виїзд на вулицю Вадима Гетьмана,"- йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці патрульної поліції в соцмережі Фейсбук у четвер.

"На шляхах об'їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) і вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) і вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху,"- підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА