07:57 16.03.2019

На хабарі в $ 3 тис. затримано офіцера ЗС України

1 хв читати
На хабарі в $ 3 тис. затримано офіцера ЗС України

Військова прокуратура Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України затримала на хабарі в $ 3 тис. майора Збройних сил України, повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"14 березня 2019 військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України затримано помічника командира з матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин, що дислокується на Черкащині", - повідомив А.Лисенко в п'ятницю ввечері на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він додав, що затримання офіцера відбулося при оперативному супроводі Управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції України в Черкаській області слідчими Білоцерківського відділу поліції ГУ НП в Київській області.

Встановлено, що затриманий майор ЗСУ вимагав та отримав хабар в розмірі $ 3 тис. в інтересах посадових осіб квартирно-експлуатаційного відділу м.Біла Церква. "За вказану суму хабарник в погонах пообіцяв забезпечити узгодження і передачу в оренду на користь одного з приватних підприємств індивідуально-визначеного військового майна, а саме - будівлі в одному з військових містечок Уманського гарнізону", - написав А.Лисенко.

Зараз тривають першочергові слідчо-процесуальні дії. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.27 та ч.3 ст.368 КК України та клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Вирішується питання про відсторонення правопорушника від займаної посади.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА