11:32 16.03.2019

Правопорядок у Києві в суботу охоронятимуть 3 тис правоохоронців – поліція

1 хв читати
Правопорядок у Києві в суботу охоронятимуть 3 тис правоохоронців – поліція

У Києві на суботу заплановано кілька акцій, на службу заступили 3 тисячі співробітників поліції і військовослужбовців Національної гвардії України.

Крім того, як повідомив відділ комунікації столичної поліції, залучені співробітники поліції діалогу, вибухотехнічної та кінологічної служб.

У повідомленні наголошується, що наймасовіша акція заявлена в центрі Києва – відповідно до поданої заявки, заплановано участь близько 10 тис осіб. "Враховуючи це, розроблено відповідні розрахунки для належного забезпечення правопорядку та безпеки учасників заходів", – зазначили в поліції.

"Ми закликаємо організаторів та учасників заходів дотримуватися встановлених правил поведінки. У разі вчинення правопорушень та провокацій правоохоронці діятимуть згідно з нормами чинного законодавства", – сказав начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Як повідомлялося, партія "Національний корпус" і ГО "Національні дружини" анонсували мітинг на Майдані Незалежності без партійної символіки та прапорів з вимогами до влади прозорого та оперативного розслідування оприлюднених у журналістському розслідуванні про корупцію в оборонному секторі країни фактів, арешту фігурантів корупційних схем та їхнього майна, а також максимально суворого покарання зловмисників у разі доведення їх вини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА