07:10 18.03.2019

Будівництво мостів є реальною справою з відновлення інфраструктури України

1 хв читати
Будівництво мостів є реальною справою з відновлення інфраструктури України

У рамках робочої поїздки до Чернівецької області Міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянув міст в с. Розтоки Путильського району, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"У 2008 році, внаслідок повені, дороги і мости Чернівецької області були значно пошкоджені .... В продовження робіт зі спорудження мосту в с. Розтоки році виділено 75 млн гривень. На міст через річку Прут цього року буде направлено 100 млн гривень. Це - реальні справи з відновлення інфраструктури України. Я дякую Президенту України, який визначив інфраструктуру ключовим пріоритетом, а також уряду Яценюка і В. Гройсмана, які дають можливість поступово змінювати дорожню мережу, ремонтувати мости і давати людям нову якість пересування Україні", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці Мінінфраструктури в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

Усього в 2019 році субвенції з державного Дорожнього фонду на дороги місцевого значення складуть близько 15 млрд гривень.

"Це - велике фінансування, якого досі не було. Всі ці кошти повинні бути спрямовані на відновлення доріг і мостів в областях, 20% коштів можна направляти на комунальні дороги. Але щоб ефект був більшим, закликаю місцеві органи влади співфінансувати ремонт дорожньої мережі", - зазначив В. Омелян.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА