18:30 19.03.2019

Вишинський не скаржився на умови тримання в Лук'янівському СІЗО - Денісова

1 хв читати
Вишинський не скаржився на умови тримання в Лук'янівському СІЗО - Денісова

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що етапований до Лук'янівського слідчого ізолятора (Київ) керівник "РИА Новости Украина" Кирило Вишинський не пред'являв скарг до умов тримання в цьому СІЗО.

Омбудсмен написала на своїй сторінці у Facebook, що у вівторок К.Вишинського відвідав співробітник департаменту національного превентивного механізму секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини для моніторингу умов його тримання.

"За результатами перевірки виявлено, що приміщення, де утримується Кирило Вишинський, світле (два вікна), електрифіковане та чисте, має централізоване опалення та водопостачання. Питною водою, побутовим приладдям та посудом чоловіка забезпечено. Вишинський має окреме спальне місце та чисту постіль", - поінформувала Л.Денісова.

Вона наголосила, що умови тримання відповідають вимогам законодавства, скарг ув'язнений не пред'являв.

Напередодні адвокат К.Вишинського Андрій Доманський повідомив, що його підзахисного 14 березня етапували до Києва з Херсона для участі 20 березня в засіданні Касаційного кримінального суду Верховного Суду України за скаргою на незаконність затримання К.Вишинського в травні 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА