20:04 19.03.2019

НАЗК перевірить е-декларації ще 100 топ-чиновників, зокрема Кернеса, Продана і Трояна

3 хв читати
НАЗК перевірить е-декларації ще 100 топ-чиновників, зокрема Кернеса, Продана і Трояна

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочинає повну перевірку чергових 100 електронних декларацій топ-чиновників.

Як повідомляє у вівторок прес-служба НАЗК, серед е-декларацій, які буде перевірено, декларації 25 суддів, заступників міністрів, керівників відомств та їхніх заступників, посадових осіб Державної фіскальної служби (ДФС), голів облдержадміністрацій, обласних і міських рад.

У НАЗК зазначають, що е-декларації для перевірки були обрані системою автоматизованого контролю відповідно до суми набраних кожною декларацією балів за встановленими критеріями.

"Національне агентство перевірить декларації на достовірність вказаних у них відомостей, точність оцінки задекларованих активів, на наявність конфлікту інтересів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, буде перевірено декларації першого заступника міністра оборони Івана Руснака (декларація за 2015 рік), першого заступника глави Міністерства освіти і науки Павла Хобзея (декларація за 2015 рік) і заступників міністра МОН Юрія Рашкевича (декларація за 2017 рік) і Максима Стріхи (декларація за 2017 рік), заступників міністра енергетики та вугільної промисловості Юлії Підкоморної (декларація за 2015 рік) та екс-заступника міністра енергетики Ігоря Прокопіва (декларація за 2017 рік), першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) Максима Нефьодова (декларація за 2017 рік) і заступника міністра Михайла Титарчука (декларація за 2016 рік), колишнього заступника міністра юстиції Павла Мороза (декларація за 2015 рік) і екс-першого заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової (декларація за 2016 рік), заступника міністра екології та природних ресурсів Василя Полуйка (декларація за 2017 рік), заступника міністра аграрної політики і продовольства Ольга Трофімцевої (декларація за 2016 рік) та екс-заступника міністра Мінагрополітики Владислави Рутицької (за 2015 рік), заступника міністра інфраструктури Дмитра Роменського (декларація за 2016 рік), заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна (декларація за 2017 рік), заступника глави МінТОТ Георгія Туки (декларація за 2016 рік), заступника міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Льва Парцхаладзе (декларація за 2016 рік) та інших.

Буде також перевірено електронні декларації заступника голови Адміністрації президента України Ростислава Павленка (декларація за 2016 рік), заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича (за 2015 рік), голови Держприкордонслужби Петра Цигикала (декларація за 2017 рік), керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна (декларація за 2017 рік), керівника Держслужби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка (декларація за 2016 рік), голови Державного агентства водних ресурсів Ірини Овчаренко (декларація за 2016 рік), голови Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг) Ігоря Пашка (декларація за 2016 рік), а також колишнього в. о. глави ДФС Мирослава Продана (декларація за 2016 рік) і екс-керівника Державного космічного агентства Україна Любомира Сабадоша (декларація за 2016 рік).

Крім того, буде перевірено електронні декларації голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни (декларація за 2015 рік), голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка (декларація за 2015 рік), міського голови Харкова Геннадія Кернеса (декларація за 2016 рік), голови Вінницької облради Анатолія Олійника (декларація за 2015 рік).

Під перевірку потраплять також декларації суддів Верховного Суду Івана Міщенка (декларація за 2016 рік) та Володимира Студенця (за 2017 рік).

Загалом від початку 2019 року НАЗК розпочало повну перевірку вже 700 декларацій, обраних системою автоматизованого контролю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА