Події

Турецький БПЛА Bayraktar TB2 пройшов успішні випробування в Україні - Порошенко

 Випробування турецького безпілотного літального апарата Bayraktar TB2 відбулися успішно, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Випробування безпілотника Bayraktar TB2, який поставлений на озброєння української армії, відбулися успішно. Я вітаю Збройні сили України, партнерів з Туреччини. У нас сьогодні з'явилася абсолютно нова зброя - ударні безпілотники. Ви бачите камеру, яка працює безпосередньо на безпілотнику, ви бачите точність влучення", - сказав президент після випробування БПЛА на полігоні в Хмельницькій області в середу.

За словами П.Порошенка, з придбанням цього безпілотника з'явилися нові можливості у Сил спецпризначення, а також в українських десантників. "Я вважаю, що це хороший внесок у зміцнення обороноздатності держави", - сказав він.

Як повідомлялося, 6 березня на засіданні Ради національної безпеки і оборони України П.Порошенко поінформував, що турецькі ударні безпілотники Bayraktar TB2, про постачання яких раніше домовилися українська і турецька сторони, вже перебувають в Україні і незабаром розпочнуться їх випробування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ