18:52 20.03.2019

РНБО України внесла до санкційного списку 11 російських видавництв

1 хв читати
РНБО України внесла до санкційного списку 11 російських видавництв

 Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) внесла до списку юридичних осіб, до яких застосовуються додаткові санкції, 11 російських видавництв, зокрема ТОВ "Видавництво "Ексмо", "Видавництво АСТ", ЗАТ "Книжковий світ" (усі - Москва).

Рішення РНБО від 19 березня 2019 року "Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" введено в дію в середу указом президента України Петра Порошенка (№82/2019).

До санкційного списку також внесено ТОВ "Видавництво "Віче", ТОВ "Видавництво Центрполіграф", "Видавництво Яуза" і ТОВ "Яуза-прес", ТОВ "Рексофт", "Лабіринт.ру", ТОВ "ЛітРес" (усі - Москва), ТОВ "Видавничий дім "Пітер" (Санкт-Петербург).

Серед упроваджених терміном на три роки санкцій стосовно восьми видавництв - обмеження торговельних операцій, перешкоджання виведенню капіталу за межі України, зупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань та інші санкції, що відповідають принципам їх застосування, встановленим законом.

Стосовно трьох видавництв - "ЛітРес", "Лабіринт.Ру" і "Рексофт" санкції передбачають обмеження торговельних операцій і заборону надання інтернет-провайдерами послуг із доступу користувачів до інтернет-ресурсів (відповідно litres.ru, labirint.ru і ozon.ru).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА