18:11 21.03.2019

Український військовий загинув на Донбасі в четвер, ще одного поранено - ООС

1 хв читати
Український військовий загинув на Донбасі в четвер, ще одного поранено - ООС

Один військовослужбовець об'єднаних сил загинув, ще один поранений унаслідок обстрілів із боку незаконних збройних формувань у четвер.

"Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення. Підрозділи, що обороняються, відповіли на обстріли противника вогнем чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні станом на 18:00 четверга, оприлюдненому на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Від початку доби до 18:00 бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, зокрема двічі - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Зокрема, з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї були обстріляні позиції об'єднаних сил у районі с. Широкиного Волноваського району Донецької області, з великокаліберних кулеметів і снайперської зброї - поблизу м. Авдіївки.

Із мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні позиції в районі Хутора Вільного (на околиці м. Золоте Попаснянського району Луганської області), а з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу селища Золоте-4 (частина м. Золотого).

З автоматичних станкових гранатометів були обстріляні позиції біля смт Південне Торецької міськради Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА