07:10 22.03.2019

Завдяки посиленому патрулюванню вдалося стабілізувати криміногенну ситуацію на території станції "Київ-Пасажирський"

2 хв читати
Завдяки посиленому патрулюванню вдалося стабілізувати криміногенну ситуацію на території станції "Київ-Пасажирський"

Після посилення патрулювання станції "Київ-Пасажирський" за рахунок представників громадських формувань, вдалося стабілізувати криміногенну ситуацію на території залізничного вокзалу, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Протягом трьох місяців до відділу поліції на станції надійшло й зареєстровано 1390 заяв та повідомлень. З них 880 - не мали ознак кримінального злочину і розглянуті відповідно до Закону України "Про звернення громадян". Разом з тим, з початку року зареєстровано 445 кримінальних злочинів і 205 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності", - повідомив керівник столичних поліцейських Андрій Крищенко.

В інформації зазначається, що про порядок і безпеку ще в січні говорили під час виїзної наради на залізничному вокзалі за участю Київського міського голови Віталія Кличка, міністра інфраструктури Володимира Омеляна і керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова. Саме тоді був складений план спільних заходів: посилене патрулювання із залученням представників громадських формувань, демонтаж незаконно встановлених МАФів, зокрема і так званих "наливайок".

Правоохоронці підкреслили, що важливим інструментом у профілактичній роботі є система відеоспостереження, яку необхідно розвивати.

"Камери відеоспостереження однозначно сприяють профілактиці та розкриттю скоєних злочинів, тому є пропозиції щодо кількості та місць встановлення додаткових засобів фіксації на вокзалі і прилеглої до нього території. Ми, зі свого боку, будемо продовжувати профілактичні відпрацювання, тому в подальшому розраховуємо на допомогу всіх профільних служб у наведенні порядку на залізничному вокзалі", - підсумував А.Крищенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА