19:16 22.03.2019

СБУ в стислі терміни надасть правової оцінки візиту Бойка і Медведчука до одного з лідерів РФ

2 хв читати
СБУ в стислі терміни надасть правової оцінки візиту Бойка і Медведчука до одного з лідерів РФ

Служба безпеки України в межах своєї компетенції в стислі терміни дасть правову оцінку, як візиту громадян України - кандидата в президенти Юрія Бойка і лідера руху "Український вибір - Право народу", члена партії "За життя" Віктора Медведчука до одного з лідерів країни-агресора, так і їхнім заявам, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі СБУ.

"Водночас, ми не виключаємо можливого зв'язку цієї події з попередженим СБУ в Харкові терористичним актом у метрополітені", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі СБУ в п'ятницю з посиланням на слова глави Служби безпеки України Василя Грицака.

"Сьогодні наявні в СБУ матеріали свідчать, що спецслужби РФ будь-яким способом намагаються відволікти увагу громадськості від розкритих корупційних схем фінансування виборів в інтересах одного з кандидатів у президенти України, який влаштовував раніше і влаштовує зараз Кремль. Для цього Росія, відкрито жертвуючи малим, щоб змусити СБУ - за термінологією спецслужб - "переключитися на негідний об'єкт", щоб сприяти приведенню до влади тих, хто влаштовує особисто Володимира Путіна (президента Росії Володимира Путіна - І Ф)", - цитує В.Грицака прес-центр спецслужби.

Раніше цього дня кандидат в президенти України, один із засновників "Опозиційної платформи - За життя" Ю.Бойко і голова політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук провели зустріч в Москві з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером і обговорили питання газу.

В ході переговорів О.Міллер підтримав пропозицію В.Медведчука повернутися до ідеї про створення консорціуму з управління газотранспортною системою України.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА