15:30 23.03.2019

Дії Бойка і Медведчука мають ознаки держзради, заявляє "Народний фронт"

2 хв читати
Дії Бойка і Медведчука мають ознаки держзради, заявляє "Народний фронт"

Партія "Народний фронт" закликає правоохоронні органи розслідувати діяльність кандидата у президенти України Юрія Бойка і представника "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука, які напередодні відвідали Москву для зустрічі з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим.

"Ця зустріч є публічною спробою домовитися про капітуляцію України перед агресором. Московські посіпаки і їх телеканали нав'язують громадянам дискусію про дешевий російський газ, поки українські бійці гинуть на фронті, а мільйони наших громадян страждають під окупацією в Криму і на Донбасі", - йдеться в заяві партії, поширеній прес-службою в суботу.

У "Народному фронті" вважають, що Ю.Бойко і В.Медведчук, прикриваючись гаслами "політичної опозиції", насправді ведуть підривну діяльність проти України.

"Вони давно перейшли всі можливі червоні лінії", - наголосили в партії.

У заяві наголошується, що дії Ю.Бойка і В.Медведчука особливо небезпечні під час виборчого процесу в Україні.

"Вони поширюють брехню про Українську державу, спотворюють факти війни Росії проти України, розпалюють ворожнечу в українському суспільстві. Москва намагається дестабілізувати нашу державу, щоб продовжити агресію і знищити Україну", - заявляє "Народний фронт".

Політсила звертається до правоохоронних органів України, насамперед до Служби безпеки України з вимогою офіційно розслідувати діяльність Ю.Бойка і В.Медведчука, а також "українських ЗМІ", які висвітлювали їх візит в Москву. "Їхні дії мають ознаки державної зради. Зрадники повинні бути покарані", - заявили в "Народному фронті".

Як повідомлялося, 22 березня Ю.Бойко і голова політради "Опозиційної платформи - За життя" В.Медведчук провели зустріч у Москві з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером і обговорили питання газу.

Під час переговорів О.Міллер підтримав пропозицію В.Медведчука повернутися до ідеї про створення консорціуму з управління газотранспортною системою України.

Служба безпеки України в межах своєї компетенції в стислі терміни дасть правову оцінку, як візиту громадян України – Ю. Бойка і В.Медведчука до одного з лідерів країни-агресора, так і їхнім заявам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА