07:19 25.03.2019

За минулу добу бойовики тричі обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики тричі обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики здійснили три обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі, без постраждалих, повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил.

"24 березня російські окупаційні війська тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. Під час обстрілів чотири рази було застосовано заборонене мінськими домовленостями озброєння. По наших позиціях випущено 38 мін калібрів 120 і 82-мм ... Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає."

Всі обстріли позицій ООС бойовики здійснили в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": з мінометів калібру 82-мм - поблизу с. Золоте-4; з мінометів калібру 82-мм і стрілецької зброї - навколо Новолуганського; з мінометів 120-го і 82-го калібрів, а також озброєння бойової машини піхоти - біля Попасної.

У штабі наголосили, що жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил.

За даними української розвідки, 24 березня вогнем було знищено два і поранено одного бойовика.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": зі снайперської зброї - поблизу населеного пункту Луганськ; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у селища міського типу Новотошківське. Внаслідок обстрілу двоє наших захисників отримали поранення", - сказано в повідомленні.

Відзначено, що на обстріли бойовиків підрозділи, які зазнали вогневого впливу, відповіли адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА