17:50 25.03.2019

Німеччина надасть фінансову підтримку на EUR5,8 млн гуманітарним проектам МКЧХ в Україні в 2019 році

1 хв читати
Німеччина надасть фінансову підтримку на EUR5,8 млн гуманітарним проектам МКЧХ в Україні в 2019 році

Федеральний уряд Німеччини надасть фінансову підтримку гуманітарним проектам Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні в 2019 році на суму EUR5,8 млн, повідомляє посольство ФРН в Україні.

Згідно з повідомленням прес-служби посольства в понеділок, в 2019 році на гуманітарні проекти МКЧХ в Україні урядом ФРН передбачено EUR4 млн і заплановано додатково виділити EUR1,8 млн.

Таким чином, сукупне фінансування Німеччиною проектів і заходів МКЧХ в Україні в 2016-2019 роках перевищує EUR30 млн.

У німецькому посольстві нагадали, що Німеччина фінансово підтримує численні гуманітарні заходи в рамках проекту "МКЧХ - допомога, захист, профілактика і коопераційні зв'язки в Україні".

Вони охоплюють медичну допомогу, травматологічне лікування, підтримку закладів охорони здоров'я, профілактичні заходи, забезпечення населення продуктами харчування і гігієни, водопостачання, підготовку медичних кадрів, пошук зниклих безвісти, відвідування затриманих, інформаційні заходи про небезпеку мін та боєприпасів тощо.

"Ці заходи є важливим внеском у подолання наслідків цього конфлікту. Ця допомога призначена людям, які страждають від конфлікту з обох боків лінії зіткнення в Донецькій і Луганській областях, а серед них і тимчасово переміщеним особам, і сім'ям у містах та селах, які прийняли їх", - наголошується в повідомленні посольства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА