13:41 26.03.2019

Французька Aigle Azur планує перевезти в 2019 році з Києва до Парижа й назад близько 16 тис. пасажирів

2 хв читати
Французька Aigle Azur планує перевезти в 2019 році з Києва до Парижа й назад близько 16 тис. пасажирів

Французька авіакомпанія Aigle Azur у 2019 році планує обслужити 9-10% пасажиропотоку між Києвом і Парижем, що становить близько 16 тис. пасажирів, повідомив на прес-конференції в Києві президент і генеральний директор Aigle Azur Франц Івлен.

"Я вірю в український ринок, і в нас є довгострокові плани. В майбутньому ми сподіваємося на більшу кількість рейсів, ніж тричі на тиждень", - сказав він.

За його словами, компанія розраховує на пасажиропотік у кількості близько 16 тис. пасажирів у 2019 році.

"Між Києвом і Парижем подорожує майже 160 тис. пасажирів, і ми розраховуємо отримати близько 9-10% цього пасажиропотоку", - озвучив плани Ф.Івлен.

За його словами, на напрямку Київ-Париж конкуренція серед авіаперевізників практично відсутня, що робить цей напрямок привабливим для Aigle Azur.

Авіакомпанія здійснюватиме рейси за маршрутом між аеропортами Париж "Орлі" та Київ "Бориспіль" тричі на тиждень: з Парижа - щовівторка, щочетверга і щосуботи, з Києва - щосереди, щоп'ятниці та щонеділі. Переліт в одному напрямку коштуватиме близько EUR74.

Як повідомлялося, авіакомпанія Aigle Azur відкриє прямий рейс між аеропортами Париж "Орлі" і Київ "Бориспіль" з 18 квітня 2019 року.

Наразі до Парижа з Києва прямі рейси виконують авіакомпанії МАУ і Air France.

Aigle Azur - французька авіакомпанія, що виконує регулярні та чартерні пасажирські перевезення в країнах Європи та Північної Африки. Базується в аеропорту "Орлі".

Aigle Azur заснована в 1946 році, здійснює близько 300 рейсів на тиждень за 15 напрямками з п'яти міст Франції.

Флот компанії складається з одного літака Airbus A319, дев'яти Airbus A320 і двох Airbus A330-200s.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА