08:56 27.03.2019

У п'яти районах Києва буде організовано пункти прокату інвентарю для водних видів спорту

1 хв читати
У п'яти районах Києва буде організовано пункти прокату інвентарю для водних видів спорту

У Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Оболонському районах Києва створять мережу станцій прокату каяків, каное та іншого спорядження для водних видів спорту, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

Як повідомляє прес-служба столичної мерії на сторінці у Facebook у вівторок, переможця інвестиційного конкурсу затверджено розпорядженням №509 КМДА.

За інформацією департаменту економіки та інвестицій, станції прокату облаштують за такими дев'ятьма адресами: Дніпровська набережна в Дніпровському районі; Долобецький острів у Дніпровському районі; вул. Генерала Ватутіна в Деснянському районі; вул. Колекторна, біля озера Тягле в Дарницькому районі; вул. 55-та Садова, біля ділянки 183 (озеро Мартишів) у Дарницькому районі; вул. Малоземельна, біля ділянки 13-Б (Південний міст) у Дарницькому районі; вул. Набережно-Корчуватська в Голосіївському районі; вул. Прирічна, 5 в Оболонському районі; вул. Прирічна, 25 в Оболонському районі.

Зазначено, що ці земельні ділянки перебувають у комунальній власності столичної громади.

"Тож набуття інвестором права власності або користування (оренди) зазначеними ділянками на підставі інвестиційного договору заборонено. Під час облаштування станцій прокату передбачено встановлення виключно збірно-розбірних тимчасових конструкцій, без облаштування фундаментів. Будівництво капітальних споруд на земельних ділянках, передбачених для реалізації проекту, заборонено", - наголосили в столичній мерії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА