07:19 29.03.2019

За вбивство лопатою зловмисника засудили до 7 років в'язниці

1 хв читати
За вбивство лопатою зловмисника засудили до 7 років в'язниці

Красноармійський міський районний суд заарештував 38-річного жителя Мирнограда за вбивство співмешканця сестри терміном на сім років, повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Червоноармійська місцева прокуратура довела в суді, що в листопаді 2015 року чоловік вирішив з'ясувати стосунки з 40-річним колишнім співмешканцем рідної сестри.

Як зазначається, жінка заочно познайомилася з неодноразово судимим чоловіком, коли той відбував покарання за скоєння розбійного нападу. Після повернення з місць позбавлення волі знайомий приїхав у Мирноград і оселився у неї, а коли протягом двох років обіцяної сімейної ідилії не вийшло, жінка вказала співмешканцю на двері, але той продовжував за нею ходити, залякував побиттям і навіть вбивством її та її неповнолітної дочки.

За інформацією прокуратури, після чергової скарги жінки на поведінку її колишнього її брату, останній взяв садову лопату, прийшов вночі до нього в будинок і завдав йому ребром лопати потужний удар в область голови.

"За висновком експертів, саме це пошкодження стало причиною смерті чоловіка, яке настало через кілька днів. Труп був знайдений на узбіччі дороги неподалік с.Московське Покровського району", - додали в прокуратурі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА