07:28 29.03.2019

Суд у справі глави району Харкова, підозрюваної у невнесенні в декларацію коштовностей на 600тис. грн, знову переніс підготовче засідання

1 хв читати
Суд у справі глави району Харкова, підозрюваної у невнесенні в декларацію коштовностей на 600тис. грн, знову переніс підготовче засідання

Жовтневий районний суд Харкова знову не зміг провести підготовче засідання у справі голови Новобаварського району міста Тетяни Цибульник, підозрюваної в тому, що вона не внесла в декларацію коштовності вартістю понад 600 тис. грн.

"Засідання не відбулося через зайнятість судді. Засідання перенесено на 18 квітня", - повідомили в четвер кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, Т.Цибульник було оголошено про підозру 21 червня 2018 року.

"За даними слідства, йдеться про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. Зазначені цінності були вилучені під час обшуку в рамках розслідування кримінального виробництва. Відповідно до закону України "Про запобігання корупції" суб'єкт декларування зобов'язаний вказати в декларації відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів. Водночас, у декларації глави адміністрації ні за 2016, ні за 2017 роки даних про ювелірні вироби на вказану суму немає", - повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Т.Цибульник заявила журналістам, що не володіє такими дорогими прикрасами і вважає пред'явлену їй підозру спробою дискредитувати міського голову Геннадія Кернеса і членів його команди.

15 січня 2019 року прес-служба прокуратури Харківської області повідомила, що обвинувальний акт щодо Т.Цибульник спрямований до Жовтневого райсуду міста. Їй інкримінується ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА