11:01 29.03.2019

Раннє бронювання готелів в Україні на літній відпочинок скоротилося на 60%

2 хв читати
Раннє бронювання готелів в Україні на літній відпочинок скоротилося на 60%

Рівень раннього бронювання номерів курортних і міських готелів на літній сезон-2019 знизився на 60% порівняно з 2018 роком, повідомив виконавчий директор управляючої компанії Ribas Hotels Group Андрій Маренчук у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"У попередні роки гості наших курортних і міських готелів бронювали номери на літній період у західній і південній частинах країни набагато раніше. Тобто, у січні, лютому і березні ми вже фіксували передоплачене бронювання. Станом на сьогоднішній день ми зафіксували, що порівняно з минулим роком рівень раннього бронювання впав на 60%. Кількість дзвінків суттєво не зменшилася, але часто люди телефонують, цікавляться цінами, але відмовляються бронювати", - сказав він.

Водночас 60% гостей міських готелів бронюють номери день у день, зазначив А.Маренчук.

За його словами, лютий і березень були складними для готельного бізнесу, ситуація може дещо покращитися лише після першого і другого туру виборів, коли відпочивавальники переконаються в безпеці курортів та країни загалом.

"Зараз ми активно працюємо над маркетингом, проводимо розсилки раннього бронювання, акції, навіть попереджаємо, що робимо повернення коштів, якщо обставини гостя зміняться. Поки що вони не працюють: ні з корпоративними клієнтами, ні з іноземними - гостями з Білорусі, Молдови. Це стосується не лише одеського регіону, а й західного - Моршина, Трускавця, Буковеля, Яремче", - сказав він.

А.Маренчук, вважає, що важливим завданням залишається формування сильного туристичного бренда, здатного витримати наслідки негативних новин.

"Туристичний бренд України не такий сильний, як бренди Туреччини або Єгипту. Під час військового перевороту в Туреччині там також почалися численні повернення путівок. Але у них настільки сильний бренд, що щойно туритси дізналися про нейтралізацію конфлікту, одразу почали бронювати готелі. Саме тому основне завдання сьогодні - на рівні держави формувати сильний туристичний бренд. Не лише для Одеси, а й для всієї країни", - наголосив А.Маренчук.

Ribas Hotels Group станом на березень-2019 управляє 25 об'єктами готельно-ресторанного комплексу (пляжні та гірськолижні готелі, хостели та санаторії), два з яких є власними. До портфеля компанії водить бізнес-готель Wall Street Hotel, міський міні-готель Bortoli (усі - Одеса), готельний комплекс "Річард" (Грибівка), парк-готель "Кипарис" (Південне), міні-готель Seazone (Кароліно-Бугаз), мережа молодіжних хостелів Friday тощо.

Загальний номерний фонд мережі станом на початок березня-2019 становить тисячу чотириста двадцять чотири номери.

Ribas Hotels Group надає послуги комплексного управління, ексклюзивного бронювання, франчайзингу, проектування.

ТОВ "Рібас Хотелс Груп" (Одеса) створено в 2017 році.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, керівником і власником 100% частки в статутному капіталі компанії є п.Лупашко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА