07:10 01.04.2019

Зеленський не говорить, що є експертом у всіх питаннях, але він має намір зібрати потужну команду - Данилюк

1 хв читати
Зеленський не говорить, що є експертом у всіх питаннях, але він має намір зібрати потужну команду - Данилюк

Радник кандидата в президенти України Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк наголошує, що в разі перемоги на виборах В.Зеленський формуватиме потужну команду.

"Зеленський не говорить, що є експертом у всіх питаннях, але каже, що збере сильну команду, найбільш потужну команду, буде слухати і співпрацювати з цією командою. Немає жодної людини в світі, яка може сама керувати такою великою країною як Україна. Потрібна потужна команда, і я впевнений, що Володимир (Зеленський - ІФ) приведе її до влади, і ми всі дуже швидко побачимо результат", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок увечері.

О.Данилюк також вважає, що В.Зеленський готовий до міжнародних переговорів у разі обрання на пост президента.

"До будь-яких переговорів потрібно готуватися. Немає жодної людини, яка просто без підготовки готова провести переговори такого рівня складності. І якщо говорити про питання мирного врегулювання на сході країни, то обов'язково потрібно опрацювати будь-які пропозиції в "Мінському форматі", тому що це є зараз гарантією дуже широкого кола питань, зокрема, щодо санкцій", - вказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА