14:21 02.04.2019

Держприкордонслужба розпочала активні роботи з облаштування російсько-українського кордону

1 хв читати
Держприкордонслужба розпочала активні роботи з облаштування російсько-українського кордону

Державна прикордонна служба України повідомляє, що з 1 квітня розпочалися активні роботи з реалізації запланованих заходів із інженерно-технічного облаштування українсько-російського держкордону.

"Зокрема, проводяться роботи на ділянці Луганської області. Підрядні організації провели підготовчі роботи для будівництва рокадних доріг, проводиться улаштування загороджень та протитранспортних ровів. Продовжуються проектно-вишукувальні роботи", - повідомляється на сайті МВС із посиланням на Держприкордонслужбу у вівторок.

Наразі лише на ділянці відділу прикордонної служби "Лозно-Олександрівка" влаштовано 6,3 км загороджень зі спіралі типу "Єгоза" і влаштовано більше ніж 13 км протитранспортного (протитанкового) рову.

На ділянці Золочівського району Харківської області здійснюються роботи з обладнання системи відеоспостереження та контролю.

Крім Луганської та Харківської областей також виконуються роботи з реконструкції, будівництва та облаштування об'єктів в Чернігівській області.

Також здійснюється розробка проектно-кошторисного документа з інженерно-технічного облаштування державного кордону в межах Сумської області.

Загалом на 2019 рік передбачено виділення з бюджету 400 млн грн. За ці кошти планується розгорнути п’ять комплексів відеоконтролю та сигналізації, улаштувати 50 кілометрів протитранспортних ровів, 9,5 км сітчастої огорожі, 47,9 км загороджень зі спіралями типу "Єгоза", прокласти 65,8 км рокадної дороги, обладнати 40 переходів рокадної дороги через складні ділянки, виконати роботи з реконструкції приміщень для підрозділів охорони кордону на трьох об'єктах і низку інших важливих робіт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА