19:04 03.04.2019

Смешко не закликатиме голосувати за Порошенка

2 хв читати
Смешко не закликатиме голосувати за Порошенка

Кандидат у президенти України, екс-глава СБУ Ігор Смешко заявив, що він і його команда не мають наміру підтримувати в другому турі виборів президента нинішнього главу держави Петра Порошенка, оскільки вважають, що він не виправдав покладеної на нього довіри.

"...Нинішню політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували й не збираємося підтримувати й у другому турі виборів президента. Вважаємо, що Петро Порошенко, який не виправдав надії мільйонів українців і зганьбив ідеали Майдану, має піти в історію. На жаль, не героєм", - написав І.Смешко у своєму зверненні до виборців у середу.

Щодо запитань "як ви тепер розпорядитеся своєю електоральною підтримкою?" І.Смешко зазначив: "Україною і моїми співвітчизниками, виборцями та потенційними прихильниками ніколи не торгував і торгувати не буду. Жодних посад в уряді не шукав і не шукаю, ніяких перемовин на ці теми ні з ким не веду".

Він також дав оцінку шоумену Володимиру Зеленському, який лідирує в президентських перегонах.

"...відверто відповідаю: знаю лише талановитого актора Зеленського. Маю людську симпатію до його таланту. Політика, державника, фахівця в системних державних органах управління Зеленського не знаю. Тому ще раз нагадую старе добре англійське правило голосування при демократії: "На перших виборах голосуй серцем і розумом, а на вирішальному етапі виборів – за обставинами. За найменше зло проти вашої батьківщині та вашої сім'ї".

Згідно з даними ЦВК, за підсумками опрацювання 99,9% голосів І.Смешко набрав 6,04% голосів виборців (1 млн 141 тис. виборців).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА