21:07 03.04.2019

Нардеп Іонова вважає, що Порошенко не братиме участі в дебатах із Зеленським на НСК "Олімпійському"

2 хв читати
Нардеп Іонова вважає, що Порошенко не братиме участі в дебатах із Зеленським на НСК "Олімпійському"

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова вважає, що чинний президент України Петро Порошенко, який балотується на другий термін, не буде вести дебати з кандидатом на пост глави держави, шоуменом Володимиром Зеленським на стадіоні, як він це запропонував.

"Президент Порошенко - європеєць і він не буде зустрічатися на стадіоні. Буде зустрічатися в телестудії, де повинні пройти нормально, професійно дебати", - висловила думку парламентарій в середу ввечері в ефірі "Громадського ТБ", коментуючи відеозвернення В.Зеленського, в якому він покликав П.Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський".

"А на стадіон до нього може прийти (глава Федерації футболу України Андрій - ІФ) Павелко і зіграти в футбол", - додала М.Іонова.

Як повідомлялося, 31 березня після завершення голосування в першому турі президент України П.Порошенко висловив думку, що перед другим туром президентських виборів обов'язково мають пройти передвиборчі дебати кандидатів. "Вибори - в другому турі. Ключовим елементом повинні бути передвиборчі дебати", - сказав П.Порошенко журналістам у неділю в Києві.

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) запросила кандидатів на пост президента, що пройшли в другий тур виборів, взяти участь в дебатах. Такий допис 1 квітня розміщений на сайті НСТУ. Теле- і радіоканали суспільного мовника можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах, заявили ініціатори дебатів.

3 квітня В.Зеленський закликав П.Порошенка вийти на дебати на стадіон і виконати низку виставлених ним умов. "Звертаюся до Петра Порошенка, Ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, "відморожуся", заховаюся ... ні. Я - це не Ви в 2014 році. Я приймаю виклик, ось мої умови: Чекаю на Вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України, всі канали мають право транслювати дебати наживо, всі журналісти мають право бути присутніми,"- заявив В.Зеленський у своєму відео-зверненні в середу ввечері на сторінці в соцмережі Фейсбук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА