19:11 04.04.2019

Бойовики шість разів обстріляли українські позиції на Донбасі, втрат немає

1 хв читати
Бойовики шість разів обстріляли українські позиції на Донбасі, втрат немає

Незаконні збройні формування шість разів обстріляли позиції об'єднаних сил на сході України з початку доби станом на 18:00 у четвер, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у четвер.

"Втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в повідомленні.

Всі обстріли припали на смугу відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Два обстріли, з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів, припали на позиції біля с. Лебединського Волноваського району Донецької області.

Із міномета калібру 82 мм і стрілецької зброї було обстріляно позиції біля м. Авдіївки, з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі с. Пісків Ясинуватського району. Зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні позиції біля смт Талаківки Кальміуського району м. Маріуполя, з автоматичних станкових гранатометів - у районі с. Павлополя Волноваського району Донецької області.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА