20:51 04.04.2019

Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

2 хв читати
Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

У штабі кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка заявляють, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

У повідомленні прес-служби штабу П.Порошенка стверджують, що власник лабораторії Eurolab, в якій кандидатам у президенти запропонували здати аналізи в штабі В.Зеленського, політично заангажований і симпатизує В.Зеленському.

"Ділитися аналізами зі своїми симпатиками - безумовне право кандидата Володимира Олександровича Зеленського. Але слід брати до уваги, що власник лабораторії "Євролаб" Андрій Пальчевський є політично заангажованою "зіркою" каналів Віктора Медвечдчука. Крім того, згідно з повідомленнями низки авторитетних українських ЗМІ, він відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського. Все це означає, що Пальчевський не зможе об'єктивно розглянути біологічні проби та зразки, відібрані для аналізу", - йдеться в заяві, оприлюдненій у соцмережі Facebook.

"Сенс же медичної експертизи полягає в її об'єктивності, неупередженості та довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження з незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський", - зазначають у штабі П.Порошенка.

Як повідомлялося, увечері 3 квітня кандидат президенти України, шоумен Володимир Зеленський закликав іншого кандидата в президенти, нинішнього главу держави Петра Порошенка вийти на дебати і виконати низку виставлених ним умов, однією з яких було проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

У ніч на 4 квітня П.Порошенко відповів на умови В.Зеленського про участь в дебатах на НСК "Олімпійський": "Стадіон, так стадіон. Я чекаю Вас, Володимир Олександрович", - заявив П.Порошенко.

Пізніше в штабі П.Порошенка заявили, що о 9:00 4 квітня нинішній президент очікує В.Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, зокрема на предмет вживання алкоголю та наркотиків. У штабі наголосили, що має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

У відповідь на це штаб В.Зеленського виступив із пропозицією кандидатам здати аналізи в незалежній лабораторії, щоб уникнути фальсифікацій, заявивши, що лабораторія НСК "Олімпійський" "перебуває під контролем влади". У штабі запросили П.Порошенка о 8:00 п'ятниці до приватної клініки Eurolab, заявивши, що це "абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні у кого не виникне запитань про те, що десь хтось щось підтасував, спробував вплинути".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА