08:17 05.04.2019

Зеленський здав аналіз в одній з приватних клінік Києва, заявивши, що "ніхто не знає про медлабораторію на "Олімпійському"

2 хв читати
Зеленський здав аналіз в одній з приватних клінік Києва, заявивши, що "ніхто не знає про медлабораторію на "Олімпійському"

Кандидат на посаду президента України, шоумен Володимир Зеленський здав аналіз на вміст в організмі наркотичних речовин та алкоголю.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в п'ятницю вранці для цього він прибув до однієї з приватних клінік Києва.

Здача крові на аналіз при цьому супроводжувалася стрім-трансляцією на сторінці його команди у Facebook.

Після процедури кандидат повідомив журналістам, що через три дні буде готовий результат, і пообіцяв його всім показати.

"На "Олімпійський" я не приїхав, тому що там немає лабораторії. Ніхто не знає про наявність медичної лабораторії там", - сказав він.

Відповідаючи на запитання одного з журналістів, чому він приїхав до "клініки свого друга" Андрія Пальчевського, В.Зеленський сказав: "Я просто його знаю. Знаю і "Борис", і Пальчевського, і "Сінево". Ми говоримо не про тих, хто бере кров, а тут є лабораторія".

На запитання про те, що для повноцінного аналізу, ймовірно, потрібно здавати на аналізи волосся і нігті, шоумен сказав: "Скажуть - будемо".

Крім того, відповідаючи на запитання щодо перспективи проведення дебатів В.Зеленський зазначив: "Дивіться наші офіційні звернення, і там буде вся інформація".

При цьому він пояснив, що лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко запросили модерувати дебати тому, що за підсумками першого туру президентських виборів вона посіла третє місце.

Як відомо, нинішній президент України Петро Порошенко в п'ятницю має намір здати аналогічний аналіз о 9:00 у медпункті на НСК "Олімпійський".

Проведення медичної експертизи зажадав В.Зеленський у своєму відеозверненні до П.Порошенка, оприлюдненому 3 квітня ввечері. Шоумен наголосив, що кандидати мають "довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів". Крім цього, він висунув низку інших умов для проведення теледебатів з опонентом, серед яких - дебати на НСК "Олімпійський".

Через кілька годин з'явилося відеозвернення П.Порошенка, в якому глава держави погодився брати участь у дебатах на стадіоні. Спікер його виборчого штабу Олег Медведєв на брифінгу 4 квітня заявив, що президент України в п'ятницю о 9:00 очікувати свого опонента в медичному пункті на "Олімпійському" для здачі аналізів.

Того самого дня ввечері політконсультант В.Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що їхній штаб вважає заангажованим медпункт на "Олімпійському", тому запропонував пройти медичну експертизу в одній із приватних клінік Києва.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА