15:13 05.04.2019

"Планета Кіно" відкриє перший в Україні інклюзивний кінотеатр у ТРЦ River Mall

3 хв читати
"Планета Кіно" відкриє перший в Україні інклюзивний кінотеатр у ТРЦ River Mall

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" (Київ), що розвиває мережу кінотеатрів "Планета Кіно", планує відкрити перший в Україні кінотеатр, адаптований для осіб з інвалідністю, в споруджуваному торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) River Mall на Дніпровській набережній у Києві.

"У новому кінотеатрі мережі "Планета Кіно" в ТРЦ River Mall буде перша в країні ресурсна кімната в неспеціалізованому закладі, персонал, що пройшов тренінги з роботи з усіма типами інвалідності, а також навігація і поліпшена інфраструктура. Назва проекту - "Планета різних", - повідомляється в прес-релізі компанії.

У ньому зазначається, що ресурсна кімната - простір, спеціально створений для потреб глядачів з аутизмом, де вони можуть перебувати під час емоційних сплесків - розташується в центрі кінотеатру, поруч із касами.

Крім того, в залах будуть спеціальні місця, навігація, покращені туалетні та сповивальні кабінки.

Мета проекту - підвищення рівня соціалізації людей із фізичною та ментальною інвалідністю, навчання глядачів мережі спілкування з ними.

"Наша велика мета - просвітницька робота серед усіх глядачів мережі кінотеатрів "Планета Кіно", а це близько 4 млн контактів на рік", - наголошується в прес-релізі.

Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник мережі "Планета Кіно" Дмитро Деркач, 10-зальний кінотеатр розміщений на третьому поверсі ТРЦ River Mall і ймає 3,3 тис. кв. м площі.

За його словами, кінотеатр має зал IMAX with Laser, зал 4Dx, п'ять залів із фірмовою кінотехнологією Cinetech+ і три зали бізнес-класу - кіноресторан RE'LUX.

"Ми вже чекаємо проектор і екран IMAX with Laser із Канади. Зал IMAX у ТРЦ River Mall буде більший за IMAX-зал у РЦ "Блокбастер" на Почайній, а якість зображення можна буде оцінити вже під час першого візиту - поки що український глядач такого не бачив", - зазначив Д.Деркач.

Він додав, що попередньо відкриття кінотеатру заплановане на квітень-травень.

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" створене в 2006 році, основним видом діяльності є демонстрація кінофільмів.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником підприємства є "Мувімакс Лімітед" (Кіпр), кінцевими бенефіціарами - Д.Деркач і Андрій Шпиг.

Статутний капітал становить 43 млн грн.

Мережа "Планета Кіно" станом на початок квітня-2019 року налічує сім кінотеатрів у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах. Цього року планується відкриття нових кінотеатрів у ТЦ Apollo (Дніпро), ТРЦ River Mall і ТРЦ Ocean Mall (Київ).

Будівництво River Mall на вул. Дніпровська Набережна, 10 у густонаселеному Дарницькому районі Києва розпочалося у 2015 році. Загальна площа проекту - 140 тис. кв. м, орендна - понад 62,2 тис. кв. м. До складу комплексу входить ТРЦ (54,6 тис. кв. м), бізнес-центр (4,5 тис. кв. м), аквапарк (4 тис. кв. м), багаторівневий наземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць.

Відкриття ТРЦ River Mall заплановане на весну 2019 року. Якірними орендарями стануть магазини групи Inditex, мережа супермаркетів "Сільпо", кінотеатр "Планета Кіно" з IMAX, розважальний центр Papashon. Особливістю проекту стане фудкорт та івент-зона з відкритою терасою і краєвидом на Дніпро.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

На Львівщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, два "кинджали" збити не вдалося - ОВА

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

ППО знищила за ніч 84 повітряні цілі: 58 "шахедів" і 26 ракет, які атакували Україну, - командувач ПС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА