18:31 05.04.2019

Двох бійців ЗСУ поранили від початку доби на Донбасі ворожі снайпери

1 хв читати
Двох бійців ЗСУ поранили від початку доби на Донбасі ворожі снайпери

Від початку поточної доби, 5 квітня, бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військ, із них чотири рази - з застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Також російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів об'єднаних сил з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї ... Внаслідок обстрілу ворожих снайперів двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень", - ідеться у зведенні станом на 18.00 п'ятниці.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібру 120 мм - у районі н. п. Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу с. Лебединського; з озброєння БМП-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі н. п. Павлопіль; зі снайперської зброї - поблизу н. п. Мар'їнки та Новотроїцького.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції об'єднаних сил: із мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - у районі н. п. Новоолександрівка; з великокаліберних кулеметів - поблизу смт Південне.

"На ворожі обстріли підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА