07:24 06.04.2019

У Києві 6 і 7 квітня обмежать рух транспорту з нагоди 9-го Київського міжнародного напівмарафону та чемпіонату АВАF

4 хв читати
У Києві 6 і 7 квітня обмежать рух транспорту з нагоди 9-го Київського міжнародного напівмарафону та чемпіонату АВАF

У столиці в зв'язку зі спортивно-масовим заходом "9-й Київський міжнародний напівмарафон" і Чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (АВАF), які відбудуться 6 і 7 квітня, буде обмежено рух транспорту, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"6 і 7 квітня на час проведення спортивно-масових заходів - 9-го Київського міжнародного напівмарафону та Чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (АВАF) з напівмарафону 2019 вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в п'ятницю з посиланням на КП "Київпастранс".

Зазначається, що з початку руху 6 квітня до 22:00 7 квітня, в зв'язку із закриттям руху транспорту на Контрактовій площі рух буде організовано: автобуси маршруту № 62 від Ботанічного саду до вул.Почайнинська за власним маршрутом, далі - вул.Спаська - вул.Набережно-Хрещатицька, далі за власним маршрутом; автобуси маршруту № 115 від залізничного вокзалу "Дарниця" до вул.Почайнинська за власним маршрутом, далі - вул.Спаська - вул.Набережно-Хрещатицька, далі за власним маршрутом; автобуси маршруту № 119 від вул.В.Касіяна до вул.Костянтинівська за власним маршрутом, далі - вул.Верхній Вал - вул.Межигірська - Нижній Вал до вул.Костянтинівська, далі за власним маршрутом.

7 квітня з 8:00 до 14:40 у зв'язку з проведенням спортивно-масового заходу (пробігу) вносяться наступні зміни в роботу транспорту: автобуси маршрутів №№ 21, 234 в напрямку ж / м Троєщина без заїзду на вул.Вербову; автобуси маршруту № 62 від Ботанічного саду до Європейської площі; автобуси маршруту № 73 в напрямку вул.Милославська трасою: ст. м. "Героїв Дніпра" - просп.Оболонський - вул. Степана Бандери - Північний міст - вул. Генерала Ватутіна - вул. Маяковського - вул.Каштанова - вул.Оноре де Бальзака, далі за власним маршрутом; автобуси маршруту № 114 курсуватимуть на двох змінених ділянках: від вул.Милославська до зал.ст. "Зеніт"; від залізничного вокзалу "Центральний" до стадіону "Динамо" ім. Лобановського; автобуси маршруту № 115 від залізничного вокзалу "Дарниця" до ст. м. "Либідська"; тролейбуси маршруту № 29 від ст. м. "Дарниця" до вул. Милославської; тролейбуси маршруту № 30 курсуватимуть на двох змінених ділянках: від вул. Милославської до ст. м. "Дарниця"; від вул.Кадетський гай до ст. м."Почайна"; тролейбуси маршруту № 30К курсувати на двох змінених ділянках: від вул.Милославська до ст. м. "Дарниця"; від вул.Дегтярівська до ст. м."Почайна"; тролейбуси маршруту № 31 від вул.Милославська до ст. м. "Дарниця"; тролейбуси маршруту № 34 від вул.Північна до вул.Степана Бандери; тролейбуси маршруту № 47 від ст. м. "Мінська" до вул. Степана Бандери.

"Рух автобусів маршрутів №№ 21, 73, 101, 234, 550 у напрямку ж / м Троєщина організовується правою смугою зустрічного напрямку просп. Степана Бандери, Північного моста і вул. Генерала Ватутіна", - додали в КМДА.

Крім того, 7 квітня з 08:00 до 14:40, на час проведення заходів заборонено рух за маршрутами: 21 км Контрактова площа - вул.Петра Сагайдачного - вул.Ігоревська - вул.Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - Гаванський міст - вулиця Набережно -Рибальська - Північний міст (реверсивний рух у смузі зустрічного транспорту) - вул.Труханівська - Парковий міст - Набережне шосе - вул.Набережно-Хрещатицька - вул.Ігоревська - вул.Петра Сагайдачного - Контрактова площа; на 10 км Контрактова площа - вул.Петра Сагайдачного - естакада з Володимирського спуску на вул.Набережно-Хрещатицька - вул.Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вул.Набережно-Рибальська - Гаванський міст - вул.Набережно-Хрещатицька - вул.Ігоревська - вул.Петра Сагайдачного - Контрактова площа.

Також у зв'язку з монтажем і демонтажем конструкцій і обладнання, необхідного для організації та проведення заходів з 5:00 6 квітня до 22:00 7 квітня рух транспорту заборонять на Контрактовій площі та прилеглих вулицях, а саме: вул.Межигірська (від Контрактової площі до вул.Спаська), Контрактової площі (від вул.Костянтинівська), вул.Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вул.Волоська), вул.Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вул.Андріївської).

"Головне управління Національної поліції в м.Києві і Управління патрульної поліції в м.Києві Департаменту патрульної поліції має забезпечити публічну безпеку і порядок під час заходів, а також супровід учасників за визначеними маршрутами. Також забезпечать чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги та пожежно-рятувальної техніки", - резюмували в мерії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА