12:46 06.04.2019

Неповнолітній водій на смерть збив двох дівчат на Київщині та втік з місця ДТП

1 хв читати
Неповнолітній водій на смерть збив двох дівчат на Київщині та втік з місця ДТП

У Білоцерківському районі Київської області неповнолітній юнак на батьківському автомобілі на смерть збив двох дівчат 18 і 16 років та втік з місця ДТП, відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, вночі в суботу, 6 квітня, патрульні поліцейські біля с. Піщана Білоцерківського району виявили на одній з вулиць автомобіль Mazda з явними механічними пошкодженнями, а також тіла двох загиблих молодих дівчат поблизу нього.

"Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили особи загиблих. Ними виявилися 18-річна мешканка цього ж села і 16-річна столична мешканка. Ймовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а водій Mazda, скоїв на них наїзд. Унаслідок від отриманих травм вони загинули на місці", - йдеться в повідомленні.

Водій Mazda втік з місця події, залишивши автомобіль.

Під час розслідування стало відомо, що напередодні 16-річний юнак, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належить його батькам, і виїхав у нічний час.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

Правоохоронці розшукують молодика, який скоїв смертельну ДТП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА