07:06 07.04.2019

У Києві поліція перейшла на посилене патрулювання

1 хв читати
У Києві поліція перейшла на посилене патрулювання

У Києві мобільні групи швидкого реагування заступили на посилене патрулювання вулиць з метою попередження злочинності, повідомила прес-служба Національної поліції в Facebook.

"Рішення вивести на вулиці додаткові піші патрулі правоохоронців прийнято з однією метою - попередження вуличної злочинності, рівень якої з настанням тепла може збільшуватися. Проводячи ці заходи, ми зможемо поліпшити ситуацію з безпекою, зокрема через направлення зусиль на превенцію і розкриття правопорушень. Запровадження такої експериментальної форми оперативно-профілактичного відпрацювання впроваджується з урахуванням досвіду роботи іноземних партнерів Національної поліції України", - зазначив начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Як зазначається, відпрацювання вулиць столиці стартувало 6 квітня в центральній частині міста і території біля залізничного вокзалу.

За його словами, в столиці щодня додатково нестимуть службу чотири мобільні групи з десяти правоохоронців у кожній: офіцер поліції діалогу і 9 співробітників поліції особливого призначення і тактико-оперативного реагування.

"Прибуваючи на спецавтомобілях, які будуть припарковані в центрі території патрулювання, вони розподілятимуться на наряди і в пішому порядку відпрацьовуватимуть відведені ділянки. А в разі надходження інформації про вчинення тяжкого злочину на території району - передислокуватися до місця скоєння правопорушення для вжиття заходів, спрямованих на його розкриття", - повідомив А.Крищенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА